Великобритания започва тази седмица изпитания за спрея-чудо срещу COVID-19 на

...
Великобритания започва тази седмица изпитания за спрея-чудо срещу COVID-19 на
Коментари Харесай

Появи се спрей-чудо срещу К-19, пробват го във Великобритания

Великобритания стартира тази седмица тествания за спрея-чудо против COVID-19 на доктор Гили Регев. Тя е основател на спрея за нос, който, съгласно нея, убива ковид 99,9%, и съосновател на SaNOtize Research and Development Corp., основана във Ванкувър, Канада, написа bg-voice.

„ Ако го употребявате всекидневно, в действителност имам вяра, че няма да бъдете наранени от COVID-19. В клиничните изследвания показахме, че хората, които са го употребявали, не са се заразили “, безапелационна е доктор Регев.

“Лечението потвърди 99,9% успеваемост при убиването на ковид при самостоятелни лабораторни проби в Института за антивирусни проучвания на държавния университет в Юта. NONS е предопределен да убие вируса в горните дихателни пътища, предотвратявайки го от инкубация и разпространяване в белите дробове. Допълнителни изследвания при гризачи с зараза с COVID-19 демонстрират над 95% понижение през първия ден след инфекцията. В момента текат клинични изпитвания във фаза II в цяла Канада, утвърдени от Health Canada, както и в други страни “, разяснява доктор Регев.

Разтворът инактивира повече от 99,9% от SARs-CoV-2 в границите на две минути. Лечението SaNOtize се основава на азотен оксид, естествена наномолекула, създадена от човешкото тяло с потвърдени антимикробни свойства, за които е потвърдено, че имат пряк резултат върху SARS-CoV-2, вирусът, причиняващ COVID-19.

Лечението може да се извърши посредством назален спрей , гаргара за гърлото или промиване на носа.

Спреят освен основава превантивна преграда, само че и убива вируса. „ Наричаме го „ дезинфектант за ръце за носа “, тъй като концепцията е, че всеки ще го носи в джоба си, както носи дезинфектант за ръце през днешния ден и по този начин предотвратява заразяването на хората, с цел да можем да излезем от това! “ изяснява доктор Регев.

Друга причина тя да е толкоз „ уверена в неговата резултатност “ е, че преди Коронавирус той се е употребявал за лекуване на други болести като акне, атлетично ходило и даже грип. „ Винаги съм употребила спрея преди и след качването в самолета, с цел да предотвратя грип. “ прибавя тя.

Тя се надява, че след тестването спреят ще може да се закупи от аптеката от всеки, „ защото няма риск “. „ Ще бъде много на ниска цена “, прибавя Регев, „ тъй като нашата цел е всеки да може да го употребява и по този начин в последна сметка да го отведем до някои от страните от третия свят и да можем да помогнем против разпространяването на заболяването там. “
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР