Великобритания вероятно ще издържи най-влажния февруари в историята - с

...
Великобритания вероятно ще издържи най-влажния февруари в историята - с
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Великобритания е на път за най-влажния февруари в историята, тъй като температурите се понижават

Англия евентуално ще издържи най-влажния февруари в историята - с повече от 120 mm дъжд, паднал единствено през първото тримесечие.

Бури и продължителни талази на ниско налягане от Атлантическия океан доведоха до чести проливни дъждове – и наводнения – в Обединеното кралство този месец. Очакват се още дъждове преди края на месеца и има десетки предизвестия за наводнения, в това число доста за южна Англия.

Метеорологичната работа сподели на The Mirror през днешния ден, че 123 mm дъжд е паднал приблизително в Обединеното кралство от 1 февруари до 24 февруари в това число. Това е със 128 на 100 повече от междинните за февруари и със 172 на 100 повече от междинните превалявания през февруари за Англия. Повече от 27 мм дъжд падна в Камборн, Корнуол, единствено в неделя.

Говорейки с нас през днешния ден, Греъм Мадж, представител на The Met Office, сподели: „ Това ще бъде един от най-влажните февруари. С повече прогноза за дъжд тази седмица, тези числа единствено ще се повишават. През февруари 2020 година Англия имаше приблизително 161 mm вал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР