Великобритания ще бъде засегната от дъждовна буря в цялата страна,

...
Великобритания ще бъде засегната от дъждовна буря в цялата страна,
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Картите стават сини, тъй като цяла Великобритания ще бъде засегната от дъждовна буря - вижте точната дата

Англия ще бъде наранена от дъждовна стихия в цялата страна, защото карта демонстрира точната дата, на която ще удари бурното време.

Нова карта демонстрира, че влажното време ще удари нагоре и надолу в страната, като в някои елементи на Англия температурата ще падне до 0C, защото зимните условия към момента не са завършили. Картата от WXCharts демонстрира по какъв начин огромна част от страната ще бъде покрита в синьо във вторник, 26 март, което демонстрира значителни превалявания.

Пороят ще удари Обединеното кралство към среднощ със мощен дъжд, който се чака да продължи 10 часа по-късно, тъй че британците евентуално ще се разсънят за резултатите. Към 26 март следобяд се чака бурите да стартират да отшумяват, като единствено в южните елементи на страната ще продължат слабите превалявания.

Текущата прогноза, съгласно картата на WXCharts, демонстрира по какъв начин региони от Уик в Шотландия чак до Плимут в Девън ще бъдат ударени от бурята. Части от Шотландия наподобява ще бъдат най-силно наранени, когато бурята уда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР