Великобритания ще бъде напоена със силни проливни дъждове днес благодарение

...
Великобритания ще бъде напоена със силни проливни дъждове днес благодарение
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Големи дъждовни системи се насочват към Обединеното кралство този уикенд с прогноза за огромни проливни дъждове

Англия ще бъде напоена със мощни проливни дъждове през днешния ден с помощта на система с ниско налягане, движеща се към нас.

Началото на уикенда може да бъде измиване за милиони хора, защото облаците се придвижват, носейки със себе си пороен дъжд, защото през днешния ден стартира. Очаква се изискванията да се подобрят с настъпването на следобеда, защото температурите се движат към междинните за това време на годината.

Метеорологичните карти демонстрират зоната с ниско налягане, която се придвижва от запад. Докато обгръща цялата страна, той ще довлече дъжд със себе си, в допълнение намокряйки страната след дни на влажни условия.

Прогнозата на Метеорологичната работа споделя: „ Смесица от слънчеви заклинания и дъждове, макар че доста от дъждовете избледняват, до момента в който се придвижваме към следобеда. Температури към междинните за края на февруари с най-вече слаби ветрове.

„ Студено начало на събота, с малко слана и неравномерна мъгла и мъгла тук-там. Няколко дъжда в близост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР