Великобритания преразгледа отново темата за въвеждане на ваксинационни паспорти въпреки

...
Великобритания преразгледа отново темата за въвеждане на ваксинационни паспорти въпреки
Коментари Харесай

Ново обсъждане за въвеждане на COVID паспорти във Великобритания

Великобритания преразгледа още веднъж тематиката за въвеждане на имунизационни паспорти макар уверенията и парламентарната разпоредба, че към този момент не се обмисля сходна мярка.

Въпросът беше разискван като авариен вид, в случай че случаите на ковид и броят на приетите в болница се усилят през идната зима, написа английският в. „ Телеграф “.

По-рано този месец, единствено ден откакто английският здравен министър Саджид Джавид съобщи, че проектът за въвеждане на наложителни имунизационни паспорти няма да се реализира, държавното управление разгласи, че паспортите ще образуват „ първа линия на отбрана “.

Освен това те ще съставляват неразделна част от ограниченията против зимната вълна на COVID-19, макар че необятното им потребление в Израел е потвърдило нулево влияние върху минимизирането на случаи на инфектирани.

Част от концепцията е да се приключи допускането на хора в затворени пространства след негативен PCR тест.

„ Плановете за наложителни паспорти бяха сложени на назад във времето, само че в понеделник вечерта държавното управление стартира социална консултация, като се допита до публичното мнение по въпроса, в опит да притегли повече поддръжка по тематиката. Правителството осъзнава, че би било извънредно мъчно да вкара мярката посредством парламентарно гласуване”, добавя „ Телеграф “.

Мнозина възприеха този ход като първа стъпка към заобикалянето на заповедта на Народното събрание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР