Великобритания предупреди руския президент Владимир ПутинВладимир Путин - руски политик.

...
Великобритания предупреди руския президент Владимир ПутинВладимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

The Telegraph: Великобритания отправи предупреждение към Владимир Путин

Англия предизвести съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 да не употребява смъртоносната терористична офанзива в Москва като " апел " за ескалация на войната против Украйна, пише The Telegraph, като се базира на източник от службите за сигурност в английското държавно управление.

Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 съобщи в събота (23 март), че е бил квалифициран " прозорец " за обвинените в терористичната офанзива, с цел да преминат границата с Украйна.

" Отчаяното предпочитание на Путин да придвижи всичко това в Украйна не е изненадващо, защото той се пробва още повече да измами съветския народ, като се преструва, че в Русия няма инакомислие ", е коментирал източникът на английската медия. 

" Той ( Путин ) не би трябвало да употребява тази фиктивна връзка като опрощение за усилване на противозаконната си война в Украйна ", е добавил източникът.

Алиша Кернс, ръководител на комисията по външни работи на Камарата на общините, е коментирал, че " съветските медии са пуснали подправени видеоклипове на украински чиновници в опит да обвинят Украйна и да дадат опрощение на Путин за по-нататъшни зверства ". " Няма признаци за каквато и да е връзка (за терористичната атака) с Украйна, нито достоверни учредения да се допуска, че са забъркани (украинци) ", е допълнил той.

" Ислямска страна " пое отговорност за нападението, при което починаха минимум 152 души. Украйна отхвърли да е забъркана в нападението.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР