Великобритания подготвя планове за изпращане на бронирани машини в Украйна,

...
Великобритания подготвя планове за изпращане на бронирани машини в Украйна,
Коментари Харесай

Лондон праща бронирани машини на Зеленски

Великобритания приготвя проекти за изпращане на бронирани машини в Украйна, разкри в. " Таймс ".

Обмисляните разновидности включват изпращане на предпазен патрулен автомобил, като да вземем за пример Mastiff, или автомобил като Jackal, който може да се употребява като разследващ или патрулен автомобил с огромен обхват на деяние, се споделя в отчет на Министерството на защитата в Лондон.
 Лондон дава 6000 ракети и 30 млн. паунда на Украйна
Лондон дава 6000 ракети и 30 млн. паунда на Украйна

За да поддържа отразяването на BBC в района и да заплати на украинските бойци и водачи

Превозните средства ще бъдат лишени от сензитивно съоръжение и английските бойци ще бъдат изпратени в прилежаща на Украйна страна за осъществяване на образование, оповестява вестникът, като се базира на осведомен източник, поискал анонимност.

Допълнителна поддръжка, включваща противотанкови и противовъздушни ракети, ще бъде оповестена от Англия през идващите дни, предвижда " Таймс ".

Чешка телевизия пък сподели влакова комбинация, на която са качени танкове и се допуска, че те ще бъдат предадени на Украйна .
 Чехия дава на Украйна своите Т-72 танкове
Чехия дава на Украйна своите Т-72 танкове

Решението е на Прага

Министърът на защитата Яна Чернохова съобщи, че Чешката република изпраща " главно военно съоръжение " на Украйна.

В речта си по време на срещата на външните министри от НАТО в Брюксел за диалози по спора генералният секретар на Алианса за сигурност Йенс Столтенберг съобщи, че няма да навлиза в детайлности за това какви оръжия съдружниците дават на Украйна.

" Но мога да кажа, че съвкупността от това, което вършат съдружниците, е забележителна и това включва и някои по-тежки системи, комбинирани с по-леки системи ", уточни Йенс Столтенберг.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР