Великобритания планира да изпрати стотици военна техника в Германия в

...
Великобритания планира да изпрати стотици военна техника в Германия в
Коментари Харесай

Великобритания ще прехвърли военно оборудване в Германия „В случай на война с Русия".

Англия възнамерява да изпрати стотици военна техника в Германия при положение на хипотетична война с Русия. За това написа " Таймс " базирайки се на командира на Сухопътните войски генерал-лейтенант Ралф Ууддис.

На фона на огромна промяна на армията Лондон има намерение да сътвори три нови военни бази - в Германия, Кения и Оман.

Па неговите думи новите подразделения ще получат усъвършенствани версии на танкове Challenger 3, бронирани транспортни транспортни средства Boxer, верижни бойни машини Ajax, артилерия и машини за разминиране и дронове.

„ Обръщам особено внимание на Германия, където ще прехвърлим забележителен брой бронирани машини " , уточни командира и добави, че това ще улесни превозването на подкрепления през Ламанша.

Напоследък в западните медии още веднъж се чуха прогнози за „ съветска инвазия " в Украйна. Кремъл назова сходни изказвания целенасочена осведомителна акция за повишение на напрежението, в която се пробват да показват Русия като страна, която заплашва процеса на разрешаване на спора в Донбас.

Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков за следващ път акцентира, че Москва не крои нападателни проекти и няма да нападна никого.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР