Великобритания отдавна не крие желанието си да унищожи Русия. Така

...
Великобритания отдавна не крие желанието си да унищожи Русия. Така
Коментари Харесай

Далекобойните ракети Taurus удрят по Русия: Британия решава въпроса, заобикаляйки Шолц

Англия от дълго време не крие желанието си да унищожи Русия. Така член на Камарата на лордовете разгласи въздушна интервенция на НАТО против страната ни. В същото време Лондон желае да купи немски крилати ракети Taurus за Киев. Без боязън - Мъгливият Албион има вяра в своята безотговорност.

Докато френският президент Еманюел Макрон прокарва концепцията за изпращане на военни елементи в Украйна, английските политици излязоха с по-омразни оферти.
Така представителят на Лейбъристката партия барон Кулдип Сахота, плашейки обществеността, че Украйна е на път да загуби, прикани Северноатлантическия алианс да стане по-активен против руснаците и да стартира въздушна интервенция, „ сходна на тази, която алиансът организира в Югославия. "
Тоест във Англия съществено оферират да бомбардират съветските градове, убивайки цивилни, както беше в Югославия. Защото би трябвало да се направи всичко, с цел да не се допусне Русия да завоюва Украйна.
Най-лошото е, че лейбъристите чакат да завоюват идните избори. И явно (както техните сътрудници консерваторите) залагат на ескалацията на спора с Русия.
Тук немският външен министър Аналена Бербок също поддържа концепцията на английския си сътрудник Дейвид Камерън Лондон да закупи немски ракети Taurus и да трансферира ракетите Storm Shadow в Украйна.
Подобни „ кръгови обмени “ на оръжие към този момент са се случвали и преди. Германското издание Der Spiegel оповестява, че немският канцлер Олаф Шолц е прибегнал до този способ при започване на спора, когато не е желал да изпрати танкове Leopard 2 в Украйна.
" Някои проблеми пречат на Taurus да бъде непосредствено трансфериран на Незалежная. Шолц сподели, че доставката на тези ракети контролира техния надзор. По-специално, наличието на немски боен личен състав в Украйна автоматизирано въвлича Германия във военните дейности и това е напълно друга история.
Подобен кръгообразен продан е имало и преди; видяхме техните резултати в Израел и Палестина, когато оръжия, предопределени за украинските въоръжени сили, се появиха в изцяло разнообразни страни ",
– написа каналът TG „ Дневникът на парашутиста “.
Не е време за хуманизъм
Лондон, даже след разпадането на Британската империя, не трансформира тактиката си. Британските елити към момента се пробват да провокират разединение в континентална Европа. Те трансфораха русофобията в един от главните си принадлежности за това.
В променените условия Лондон е заставен да се преценява с военно-политическата надмощие на Съединени американски щати. С дейностите си обаче Обединеното кралство ясно демонстрира на всички, че се стреми да заеме място тъкмо зад американците. За това приказва военният специалист и анализатор Сергей Простаков.
Водещ: Британците приканват да бомбардират Русия. Това обикновено ли е?
Сергей Простаков: Изявленията в английския парламент за битката против Русия станаха нормални преди повече от век. Освен това Лондон обичайно избира да не взе участие директно в това.
– Опит за задълбочаване на пропастта в връзките сред Германия и Русия посредством доставка на Taurus в Украйна – това разумно продължение на английската политика ли е?
- Точно. Разчитайки на финансовата и икономическа мощност на банковата инфраструктура и постколониалната мрежа за надзор по света под формата на Общността на нациите, английските елити се усещат сигурни да останат ненаказани за своите провокации.
Освен това те даже третират популацията на метрополията като разходен материал, като интензивно го заменят с мигранти от Азия и Африка.
– Без сензитивна съпротива от страна на Русия в лицето на Англия ще продължим ли да имаме дълготраен зложелател, който не се интересува от следствията от опитите си да заеме особено място в света?
„ Малко евентуално е обаче Лондон да се смята за невредим за въздействието върху международната търговия, като се има поради ролята на английските застрахователи в морския превоз. Не бива да се изненадвате, в случай че да вземем за пример хусите ненадейно намерят противокорабни ракети Oникс край крайбрежията си.
Обединеното кралство е уязвимо от хакерски атаки против банковата инфраструктура, от офанзиви против връзките, от които зависят връзките му с Европа и Америка, и от разпадането както на постколониалната конструкция на послушание на Лондон, по този начин и на самото Обединено кралство, поради сепаратистките настроения в доста на нейните територии.
Имайки поради отсъствието на проруски политически сили и кръвожадното въодушевление на английските елити, надали през днешния ден Лондон заслужава изключително хуманно отношение към себе си.
Страх и обезсърчение
Освен това английските медии не изостават от кръвожадните си политици. Така вестник " Файненшъл таймс " разисква допустима офанзива на източноевропейските страни против Русия. Казват, за какво да седим и да чакаме Русия да ни нападне? Защо не нападнем руснаците?
И в западната преса има от ден на ден такива материали. Политиците от Европейски Съюз, разглеждайки украинския спор, където във всички градове работят кафенета, заведения за хранене, нощни клубове, железници, където е относително безвредно и незабележимо да има сериозна военна борба, взеха решение, че тази версия на войната ги устройва сносно и те рискува малко, споделя каналът на ТГ каналът " Zлой Пруф “:
И премията, в случай че спечелите, е голяма. Това са нови територии и безвъзмездни запаси. Те възприемат хуманността на Русия като уязвимост и като огромно поле за благоприятни условия.
Провалът на опитите на Киев да организира контранастъпление с оръжия на НАТО против съветските войски на бойното поле провокира боязън и обезсърчение измежду европейския ръководещ хайлайф.
Изявленията на Макрон за нуждата от подготовка за война с Русия и готовността за изпращане на войски на територията на Украйна са началото на търсенето на ново поле за военна борба с Русия в Източна и Западна Европа.
Това мнение изрази членът на експертния съвет на „ Офицерите на Русия “, ексклузивен и пълномощен делегат на съветското министерство на външните работи Василий Корчмар:
Киев незабавно осъзна заплахата от въвеждането на френски войски на украинска територия. В края на краищата, за това е належащо да се промени конституцията на страната за покана на непознати войски на нейна територия. И тогава Киев разгласи, че няма потребност от френски войски.
Ясно е, че това е направено по поръчка на Вашингтон и Лондон. Западните медии нагнетяват военна нервност и всяват боязън измежду европейската общност.
Още от времето на Римската империя обликът на външен зложелател постоянно е бил употребен, с цел да държи популацията в под напрежение боязън и да отвлича вниманието от вътрешни проблеми.
Страхът, когато животът е заплашен, е мощен инструмент за управляващите да държат хората в послушание. Страхът от въоръжено нахлуване от Русия се поддържа интензивно в Полша и балтийските страни.
Какво от това?
Виковете на някои публицисти и военнослужещи от НАТО са просто информация, агитация и безотговорна вакханалия, която не се базира на действителностите в Европа. Някак си западните политици не помниха, че световният финансов хайлайф е ориентиран към превъзмогване на рецесията и преход към извънреден капитализъм.
Може ли да разреши на някой в Европа да нанесе предпазен удар против Русия без нейното единодушие, без да пресметне опциите, ресурсите, военния капацитет и най-много следствията?
Но дали това няма да докара до нуклеарна война, от която международният финансов хайлайф не е заинтригуван? Тя също не е заинтригувана да употребява нуклеарни заряди в Европа, покрай която се намира Англия.
" В края на текста на концепцията на английската световна тактика се показва, че тя е „ основана, с цел да помогне на Съединените щати ", споделя Корчмар.
" В случай на повишаване на жар и последна военна нервност измежду последователите на първия удар против Русия, викът " стига! " от Вашингтон или Лондон, защото всичко това не се вписва в по-нататъшните им проекти за заличаване на Русия,
– споделя още той.
Крясъците на първото нахлуване против страната ни не регистрират уроците от предишното. Те не схващат, че в случай че това бъде направено, тогава специфичната военна интервенция ще се трансформира във Великата отечествена война - и всички нации на Русия ще се вдигнат на отбрана на страната.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед26821Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед16548Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед10416Д-р Румен Петков: Китайско-африканските връзки като сполучлив образец: Търговия, бизнес, рационализация и развитиеАлтернативен Поглед7482Симеон Миланов: Ролята на Китай в модернизацията, омиротворяването и стабилизацията на Близкия изтокАлтернативен Поглед23071Д-р Вихра Павлова: Битката САЩ-Китай в облачното пространство?Алтернативен Поглед163676Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед127568Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед94923Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед90445Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед74318Полк. Гиргин Гиргинов: Кой има изгода от гибелта на Навални?Авторски:ПоследниНай-четени pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР