Великобритания остава в плен на ледената вълна. Обилните снеговалежи вече

...
Великобритания остава в плен на ледената вълна. Обилните снеговалежи вече
Коментари Харесай

Великобритания е в очакване на най-мразовитата зимна нощ

Великобритания остава в плен на ледената вълна. Обилните снеговалежи към този момент няколко дни провокират транспортен безпорядък на Острова. Източна и Южна Англия са в очакване на най-студената нощ тази зима, със междинна температура от минус 12 градуса.

Пътни блокади и закъсали водачи в огромна част от Англия, където общинските управляващи мъчно смогваха да почистят пътищата. В графство Кент през цялата нощ екипи разчистват дървета, паднали на пътя, поради изобилната снежна завивка.

Тази нощ се чака да бъде най-мразовитата в Източна и Южна Англия. Арктически мраз ще усетят и на север - в Шотландия. Заради неприятното време общо 11 футболни мача от първа и втора лига бяха анулирани.

Според прогнозите, Островът ще остане в плен на зимата най-малко до понеделник. Синоптиците предизвестяват, че поради топенето на снега денем и внезапното рухване на температурите вечер ще се поледици. Възрастните хора и децата са призовани да не излизат, в случай че не се постанова, а водачите - да бъдат изключително бдителни.
 Студ и сняг сковават Северна и Западна Европа до понеделник Студ и сняг сковават Северна и Западна Европа до понеделник
Северна и Западна Европа ще бъдат обхванати от извънредно студент фронт, който с изключение на ниски температури ще донесе със себе си и превалявания от сняг, съобщ...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР