Великобритания не предвижда персонални санкции срещу руския президент Владимир Путин,

...
Великобритания не предвижда персонални санкции срещу руския президент Владимир Путин,
Коментари Харесай

Великобритания не предвижа персонални санкции срещу Путин

Великобритания не планува лични наказания против съветския президент Владимир Путин, в случай че Русия нахлуе в Украйна. Това съобщи външният министър Лиз Трус, предава Ройтерс. 
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 47
Американският президент Джо Байдън от своя страна планува и персонални наказания против Путин при възможна инвазия на руски войски в Украйна докато западните страни ускоряват военната си подготовка и сформират проект по какъв начин да предовратят прекъсването на съветския газ за Европа. 

Русия е разположила повече от 100 000 бойци към Украйна и Западът се притеснява, че може да нахлуе в опит да анексира някогашната си руска република.

Запитана за вероятни наказания против Путин, Трус сподели пред Sky: „ Ние не изключваме нищо “.

„ Ще представим ново законодателство, с цел да създадем режима ни на наказания по-строг, с цел да можем да се насочим към повече компании и физически лица в Русия. Ще представим това през идващите няколко дни. Не изключвам това “.

Трус сподели, че Обединеното кралство доставя Украйна с отбранителни оръжия. 

Русия към този момент неведнъж съобщи, че няма намерение да нахлуе в Украйна, само че и че може да разполага войски, където пожелае на лична територия. Според съветските управляващи Западът е обзет от русофобия.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 47  Байдън заплаши Путин с лични наказания, в случай че Русия нахлуе в Украйна Байдън заплаши Путин с лични наказания, в случай че Русия нахлуе в Украйна  Михнев от Политическа партия: Няма в допълнение въоръжение на НАТО в България Михнев от Политическа партия: Няма в допълнение въоръжение на НАТО в България  Янев: България може да се включи в обучение на НАТО с батальон до 1000 души Янев: България може да се включи в обучение на НАТО с батальон до 1000 души
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР