Великобритания напусна ЕС, вярваме или не - Брекзит е факт.

...
Великобритания напусна ЕС, вярваме или не - Брекзит е факт.
Коментари Харесай

Светска суматоха: Какво се променя и какво не след Брекзит

Великобритания напусна Европейски Съюз, имаме вяра или не - Брекзит е реалност. Какво се промени в 1 часа след среднощ довечера и какво си остава същото. Тази и още любопитни вести в " Светска блъсканица ".

Тази вечер Лондон сподели " довиждане " на Брюксел, само че 31 октомври не е краят на сагата Брекзит, а началото на по-трудната част от договарянията - тези за комерсиалните връзки.

А до момента в който това стане факт, има неща, които се трансформираха през миналата нощ, а някои си останаха същите.

 Англия напусна Европейски Съюз Англия напусна Европейски Съюз
Англия напусна Европейски Съюз. Точно в 01:00 ч. българско време, Лондон сподели "сбогом " на Брюксел. Борис Джонсън ще остане в английската история като преми...

Бившата първа дама на Съединените щати - Мишел Обама... получи " Грами ". И в случай че това звучи необичайно, ще ти кажа, че нейният брачен партньор Барак Обама има две грамита. Разбира се, тя не е почнала да пее след напускането на Белия дом. Мишел Обама е отличена за най-хубава аудиокнига на годината. Става дума за нейната автобиография " Моята история ", която е бестселър оттатък Океана с над 2 млн. продадени копия. Всъщност, още през 97-ма Хилари Клинтън също получи Грами за своята биографична книга, тъй че бихме могли да кажем, че наличието на президентските фамилии в редиците на отличени с влиятелното музикално отличие, не е казус.

Тази седмица 17-годишната Грета Тунберг природозащитничка разгласи, че е подала документи, с които да патентова придвижването " Петъци за бъдещето ".... само че и името си. Не, Грета не го прави, тъй като има някаква користна цел, а с цел да може в бъдеще да подхваща правосъдни дейности против хора и организации, които се пробват да употребяват името й за своя лична полза. Грета ще патентова и името на митингите на шведски, само че аз не мога да ти кажа какво е то:) А другояче - към този момент година и половина дребната Грета не стопира да стачкува, само че по думите й - макар обещанията на политици от целия свят, че ще извърнат внимание на климатичните промени, това към момента не се е случило.

Предстои финалът на американския " Супербол ". Както знаеш, един от най-интересните моменти е на полувремето, когато звезди от международна големина излизат на сцената. Тази година това ще бъдат две дами, само че кои са те.

Шакира и Дженифър Лопез. Две дами с гореща кръв от Латинска Америка. С заричане за 12 горещи минути на сцената на " Супербоул ". Въпреки, че несъмнено са мегазвезди, Джей Ло и Шакира не скриха изненадата си, че латиноамериканки ще пеят на едно от най-важните спортни събития... в Америка на Тръмп.
Дженифър Лопез: Оооо, това е Супербоул. За нас е чест, в действителност! След време ще опиша на щерка си, ще й обясня тъкмо какъв брой мощно обръщение насочваме ние - латиноамериканките. Да кажа, че се гордея, е меко казано. Шакира: Идвам от Баранкила, Колумбия. Ако някой ми беше споделил, че ще бъда звезда от международна големина, щях да му се изсмея. Но обстоятелствата приказват.
Въпреки, че е определена да пее на Супербоул, футболната брачна половинка Шакира признава, че не е наясно с тънкостите на спорта.
Шакира: Още се пробвам да науча разпоредбите на американския футбол. Да, знам какви са на същинския, само че този... не го разбирам.
Двете ще посветят осъществяването си на легендата на баскетбола Коби Брайънт, който почина при драматичен случай тази седмица. Финалът е на втори февруари, а упованията са да бъде проследен от близо 100 млн. фенове.

Най-популярната кукла в света - Барби, още веднъж прави забавен опит да бъде " кукла за всички ". След като преди време видяхме Барби с наднормено тегло и такава с разнообразни влиятелни специалности, в този момент на пазара ще има и кукли с ваталиго - заболяване на кожата, при което пигментацията се трансформира. Компанията е основала и кукли, които имат проблем с оплешивяването. Идеята, несъмнено, е да накарат всяко момиче да открие себе си в облика на Барби, само че тези необикновени кукли имат и значително критици, които споделиха, че играчките въпреки всичко са играчки и от време на време това да са реалистични, не е най-хубавото нещо за децата.
Още по тематиката След Брекзит: Какво следва?
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР