Великобритания наложи в четвъртък първите си санкции, насочени към кораби

...
Великобритания наложи в четвъртък първите си санкции, насочени към кораби
Коментари Харесай

Великобритания санкционира кораби, които нарушават руските петролни ограничения

Англия наложи в четвъртък първите си наказания, ориентирани към кораби от " сенчестия флот " на съветския президент Владимир Путин, който съгласно нея е бил употребен за заобикаляне на западните наказания върху търговията с съветски нефт, предава " Ройтерс ".

Акцията, част от 50 нови наказания и координирана с сътрудниците от Г-7, също е ориентирана към снабдители на муниции, машини, микроелектроника и логистика за съветската войска , в това число организации, основани в Китай, Израел, Киргизстан и Турция, сподели държавното управление.

" Днешното деяние включва първите наказания на Обединеното кралство , ориентирани към плавателни съдове в сенчестия флот на Путин, употребявани от Русия, с цел да заобиколят глобите на Обединеното кралство и Г-7 и да продължат неограничената търговия с съветски нефт ", се споделя в изказване на държавното управление.

Англия също глоби водещия финансов пазар в Русия, Московската борса MOEX.MM, заявявайки, че е получила полза от или подкрепила Кремъл, " като е правила бизнес в бранш със стратегическо значение ".

В сряда глобите на Съединени американски щати против същата институция постановиха неотложно прекъсване на търговията с долари и евро на нейния водещ финансов пазар.

" Днес ние още веднъж ускоряваме икономическия напън посредством наказания, с цел да потиснем способността на Русия да финансира военната си машина ", сподели министър председателят Риши Сунак в изказване на срещата на Г-7 в Италия.

" Путин би трябвало да загуби и спирането на способността му да финансира нескончаем спор е безусловно жизненоважно. "

С наближаването на годишната среща на върха на страните от Г-7 Англия също по този начин се ангажира да даде  двустранна помощ на Украйна в поддръжка на нейните непосредствени филантропични, енергийни и стабилизационни потребности.

Очаква се водачите на Г-7 да разгласят схемата на дълголетен заем, употребявайки облагите от, който юридически специалисти по-късно ще завършват за набиране на пари до края на годината.
 Кулеба приветства новите наказания на Съединени американски щати против Русия
Кулеба приветства новите наказания на Съединени американски щати против Русия

Всеки индивид, който подкрепя Русия, би трябвало да бъде подложен на най-силен напън, счита той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР