Великобритания е сред най-силно засегнатите страни от COVID-19. Няма как

...
Великобритания е сред най-силно засегнатите страни от COVID-19. Няма как
Коментари Харесай

Актьорът, който влиза в кожата Борис Джонсън

Великобритания е измежду най-силно засегнатите страни от COVID-19. Няма по какъв начин това да не се отрази и на всички сфери на живота. За да документира пандемията, Лондонският музей да вземем за пример събира странните сънища на британците.
 Пандемията, отраженията върху душeвността и самодейността на Лондонския музей да събира сънищата на лондончани
Кой събира странни сънища по време на падемия

Лондонският музей с забавна самодейност

Киното също реагира на вълненията на хората. На това по какъв начин управляващите във Англия се оправят по време на пандемията от короновирус ще бъде отдаден и сериалът This Spectred Isle.

В петте епизода ще забележим събитията от откриването на първия инфектиран във Англия до приемането на самия Борис Джонсън в болница с COVID-19 и раждането на сина му на 29 април.
 Снимка 515459

Ролята на министър-председателя в режисирания от Майкъл Уинтърботъм ще изиграе сър Кенет Брана. Актьорът, станал прочут с функциите на принц Хамлет и Еркюл Поаро, е подготвен да поеме е може би най-предизвикателната си роля до момента.

Повествованието ще се основава на разкази на хора, които работят в канцеларията на Джонсън, в министерството на опазването на здравето и научно-консултативната група по изключителни обстановки, както и на истории на лекари и хора, работещи в домове за възрастни, написа Deadline.
 Снимка 515463

" Първата вълна на COVID-19 ще остане в паметта ни вечно. Това беше време, когато цялата страна дружно стартира да се бори с незабележим зложелател. Това беше време, когато осъзнахме същинското значение на единството ", споделя Уинтърботъм, който дружно с Кирън Куърк е и създател на сюжета.

Коя от двете ще почине

Еркюл Поаро се завръща

Снимките на сериала ще стартират тази година, а премиерата се чака да е през есента на 2022 година по телевизия Sky Atlantic.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР