Великобритания е предоставила на украинските сили повече от 4000 противотанкови

...
Великобритания е предоставила на украинските сили повече от 4000 противотанкови
Коментари Харесай

Обединеното кралство предостави на Украйна над 4000 противотанкови ракетни системи

Великобритания е предоставила на украинските сили повече от 4000 противотанкови ракетни системи, с цел да подкрепи " съпротивата им против съветската експанзия ", оповестява Министерството на защитата.

В поредност от туитове министерството декларира, че изпратените устройства са NLAW (Next Generation Light Anti-tank Weapons - леко противотанково оръжие от последващо поколение).

Министерството се базира и на видеоклип, който дефинира като " съветска агитация ". Това са фрагменти, оповестени от двама известни с измамите си съветски блогъри, които питат министъра на защитата на Обединеното кралство Бен Уолъс за хипотетична стратегия за нуклеарни оръжия за Украйна и които наподобява допускат, че Обединеното кралство изпитва дефицит на противотанкови оръжия. В туитовете МО декларира, че Обединеното кралство разполага с " задоволително оръжейни системи, с цел да пази както националната сигурност на Обединеното кралство, по този начин и да поддържа уговорките си към НАТО ".

" Хората би трябвало да бъдат доста скептични към отразяването и приемането за действително на която и да е част от тези подправени от съветската страна клипове ", прибавя то. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР