Великобританец, баща на две деца, напусна половинката си и децата

...
Великобританец, баща на две деца, напусна половинката си и децата
Коментари Харесай

Семейство приюти украинка, тя избяга със съпруга

Великобританец, татко на две деца, напусна половинката си и децата си след 10 години брак, тъй като се влюби в украинската бежанка, която фамилията приютява, оповестява The Sun.

29-годишният Тони Гарнет кандидатствал да бъде част от държавната скица за бежанци, само че станал припрян от това какъв брой дълго лишава процедурата и се включил към групи във Фейсбук, в които бягащите от войната украинци търсят помощ.

Тук го намерила 22-годишната София Каркадим – тя бягала от вкъщи си в Лвов след нахлуването на Русия.

София пристигнала в Обединеното кралство на 4 май и отишла да живее с Тони, партньорката му Лорна и техните три и шест годишни дъщери в Брадфорд, Западен Йоркшир.

Тони сподели пред The Sun по какъв начин двойката „ си паснала “ и незабавно се разбрали в действителност добре – частично тъй като Тони можел да приказва словашки, който е сходен на украински. Двамата почнали да си приказват на език, който Лорна не разбирала, и оставали да гледат телевизия, откакто тя си лягала. Освен това постоянно ходели на фитнес задно.

И двамата споделят, че „ нямало нищо повече “ и „ всичко било почтено “. В последна сметка обаче те почнали да си „ намират извинения да се допират един различен “ и напрежението в дома почнало да се повишава. В един съответен случай София споделила какъв брой „ щастлива е Лорна да има Тони “. Лорна се ядосала на обстановката и в последна сметка помолила София да напусне дома на фамилията.

Но тя останала шокирана, когато Тони ѝ споделил: „ Ако тя си отива, и аз си отивам “.

Така 10 дни след идването на София новата двойка напуснала къщата и се преместила при родителите на Тони.
Започнали да търсят парцел дружно и се захванали с процеса за вадене на непрекъсната виза за София.

Тони споделя: „ Много скърбя за това, което Лорна претърпява, това не беше нейна виновност и тя не е направила неправилно. “

София споделя: „ Щом го видях, ми хареса. Случи се доста бързо, само че това е нашата любовна история. Знам, че хората ще мислят неприятно за мен, само че това се случва. Виждах какъв брой трагичен беше Тони.

Един от приятелите на Лорна сподели, че самотната майка е „ опустошена “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР