Велико Търново. Заместник-кметът на Велико Търново проф. Георги Камарашев уважи

...
Велико Търново. Заместник-кметът на Велико Търново проф. Георги Камарашев уважи
Коментари Харесай

Велико Търново: Заместник-кметът проф. Георги Камарашев уважи тържеството по случай професионалния празник на МВР

Велико Търново. Заместник-кметът на Велико Търново проф. Георги Камарашев почете тържеството по случай професионалния празник на Министерство на вътрешните работи, празнуван на 5 юли. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново. Церемонията се състоя в Двореца на културата и спорта „ Васил Левски ” и бе проведена от Областната дирекция на полицията в старопрестолния град. Сред гостите бе и ръководителят на Великотърновски общински съвет Венцислав Спирдонов.
Част от празненството бе освещаването на новите патрулни коли, както и провеждането на атрактивни демонстрации по залавяне на нарушители от спец-части и подготвен полицейски кучета. Най-любопитни бяха десетките деца от Детска градина „ Слънце ”, които участваха на церемонията и зарадваха управлението, чиновниците на Министерство на вътрешните работи и гостите с песни и танци.
По време на тържеството бяха оповестени редица награди за висок професионализъм и положителни резултати, с които бяха удостоени чиновници на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Директорът ст. комисар Димитър Машов, дружно със заместник-кмета проф. Георги Камарашев и ръководителя на локалния парламент Венцислав Спирдонов връчиха оценки на полицейски чиновници, взели участие в спортните начинания по случай професионалния празник на Министерство на вътрешните работи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР