Велико Търново. в Велико Търново ремонтират и обновяват още две

...
Велико Търново. в Велико Търново ремонтират и обновяват още две
Коментари Харесай

Велико Търново: Обновяват още две детски площадки в града

Велико Търново. в Велико Търново ремонтират и обновяват още две детски площадки. Те се намират в дворовете на Целодневна детска градина „ Соня “ и Детска ясла „ Мечо Пух “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново. Новите уреди, които ще радват малчуганите, са модерни и дават отговор на всички условия за безвредна игра. Очакванията са, че строителните действия ще приключат до началото на септември.
Продължава главният ремонт на други две детски площадки, намиращи се на улица „ Плиска “ - едната е за малчугани от 0 до 3 години, а другата – за деца от 3 до 12 години. В това междублоково пространство също ще бъдат инсталирани нови катерушки, люлки и пързалки, а околното пространство ще бъде облагородено. Нов ъгъл за игра ще бъде построен и на улица „ Мальовица ”.
Дейностите съставляват следващ изпълнен ангажимент от страна на кмета на Велико Търново Даниел Панов и екипа му, част от политиката за трайно възстановяване на градската среда и изискванията за детски игри, спорт и отдих.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР