Велико Търново. С помпена станция ще бъде подобрено водоснабдяването в

...
Велико Търново. С помпена станция ще бъде подобрено водоснабдяването в
Коментари Харесай

Велико Търново: Помпена станция ще подобри водоснабдяването в най-високата част на квартал „Картала“

Велико Търново. С помпена станция ще бъде усъвършенствано водоснабдяването в най-високата част на великотърновския квартал „ Картала “. Предстоят проби и техническа диагностика на оборудванията в обекта, които ще бъдат осъществявани в продължение на месец. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново .
Терените към обекта към този момент са почистени, а първите инспекции на място бяха осъществени през днешния ден от заместник-кмета на Велико Търново проф. Георги Камарашев и основния инженер на ВиК „ Йовковци “ ООД Илия Сирмов.
Помпената станция е благосъстоятелност на ВиК „ Йовковци “ ООД. Интензивното строителство към този момент постанова въвеждането й в употреба, с което ще бъде усъвършенствано водното налягане. Тестовият интервал има за цел да покаже дали всички детайли работят в синхрон, а при нужда ще бъдат закупени спомагателни елементи или електроника.
По време на пробите ще бъде тествано положението на водопреносната мрежа в най-високата част на кв. „ Картала “. Вече се работи по обезпечаването на финансиране за подмяната на по-старите тръби.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР