Велико Търново. Председателят на постоянната комисия по здравеопазване във Великотърновски

...
Велико Търново. Председателят на постоянната комисия по здравеопазване във Великотърновски
Коментари Харесай

Велико Търново: Председателят на здравната комисия в Общинския съвет е отличен в националната кампания „Лекарите, на които вярваме“

Велико Търново. Председателят на непрекъснатата комисия по опазване на здравето във Великотърновски общински съвет доктор Николен Стойнов е отличен в националната акция „ Лекарите, на които имаме вяра “, инициирана от вестник „ 24 часа “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново . Благородната ранглиста е формирана от пациентите, а водещи критерии са както професионализма на медиците, по този начин също вниманието към хората, човешката съпричастност и построеното взаимно доверие.
Д-р Николен Стойнов е прочут хирург, завежда Второ хирургично поделение и оперативния блок към Многопрофилна регионална болница за интензивно лекуване „ Д-р Стефан Черкезов “. Специализирал е при проф. Радослав Гайдарски и при доцент Красимир Василев, както и в клиника по лапароскопска хирургия в Кьолн, Германия. Приз от стартиралата през 2011 година годишна акция „ Лекарите, на които имаме вяра “ доктор Стойнов получава за трети път.
Още четирима медици от Велико Търново са отличени в тазгодишното издание на класацията. Това са доктор Стефан Филев – шеф на МОБАЛ „ Д-р Стефан Черкезов “, експерт по анестезиология и реанимация, известният в цяла България стоматолог и експерт по лицево-челюстна хирургия доктор Петър Пенев, доктор Василиса Василева – завеждащ клиничната лаборатория на Комплексния онкологичен център в Старата столица, както и младият експерт по дентална медицина доктор Деница Пенева.
В благородната ранглиста са включени общо 466 лекари от цяла България – експерти от разнообразни профили в медицината, както и магистър-фармацевти.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР