Великият Реал Мадрид извоюва 14-тата си европейска титла след грандиозен

...
Великият Реал Мадрид извоюва 14-тата си европейска титла след грандиозен
Коментари Харесай

Ливърпул атакува ​​​​​​ ​​​​​​, Реал ликува!

Великият Реал Мадрид извоюва 14-тата си европейска купа след величествен успех в Шампионската лига този сезон. Във финала отборът на Карло Анчелоти надделя Ливърпул с 1:0 на “Стад дьо Франс” в Париж след попадение на Винисиус Жуниор след 59 минути игра.

Така “белите” от “Сантиаго Бернабеу” не престават да са рекордьори по триумфи в шампионата, а през актуалната акция изкачиха върха след популярни обрати във етапа на елиминациите.

Срещата на “Стад дьо Франс” в Париж стартира с повече от половин час забавяне. Проблемът беше, че доста почитатели на британския клуб не бяха влезнали на стадиона в точния момент и на входовете имаше скупчвания от хора.

Според УЕФА последователите на " алените " са се забавили с идването си на стадиона, само че съгласно публицисти и почитатели организацията на входовете е слаба и това е основало рискове.



Доста входове са били затворени, а в избрани региони хората са били принуждавани да се движат в тесни коридори, което е забавило всичко. На някои от тях е лишило към два часа и половина от появяването си пред стадиона до това да заемат местата си на трибуните.

С послание в обществените мрежи от полицията в Париж приканиха хората да не се пробват принудително да влязат по-бързо. Появиха се още видеа и информации, че органите на реда са употребявали сълзотворен газ, с цел да разпилян почитателите от Острова.

Обгазените обаче са били и братът на футболиста на Ливърпул Жоел Матип и бременната му брачна половинка. Дори след началото на мача проблемите сред служителите на реда и почитателите пред стадиона продължи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР