Великият испански тенор Хосе Карерас ще направи своя бенефис у

...
Великият испански тенор Хосе Карерас ще направи своя бенефис у
Коментари Харесай

Хосе Карерас с бенефис у нас догодина

Великият испански тенор Хосе Карерас ще направи своя бенефис у нас на 11 май в зала „ Арена Армеец “ в София. В блестящото шоу, в което присъединяване ще вземат над 120 индивида, ще бъдат показани всички велики и обичани осъществявания на именития реализатор, трансформирали се в емблеми на няколко генерации.

Диригент на грандиозния концерт ще бъде огромният испански маестро Давид Хименес.

Вълнуващият театър на един от най-популярните оперни артисти на нашето време и непосредствен другар на футболната звезда Христо Стоичков, е в действителност извънреден, защото с него Карерас, който може да се похвали с извънредно дълголетна и плодотворна театрална кариера, ще бъде последният за него освен в България, а също по този начин за всички балкански страни. Събитието, чийто уредник е АРТ БГ, се обрисува като в действителност паметно, защото е едно от дребното концертни изяви на единия от „ Тримата тенори “, разредил до най-много участията си на огромна сцена.

Билети за огромното шоу на тенора към този момент са в продажба на цени сред 50 лева и 110 лева,и ВИП места за 180 лева.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР