Великденски базар в Крайдунавския парк очаква жителите и гостите на

...
Великденски базар в Крайдунавския парк очаква жителите и гостите на
Коментари Харесай

Великденски базар в Крайдунавския парк очаква жителите и гостите на Видин

Великденски базар в Крайдунавския парк чака жителите и гостите на Видин. Той е ситуиран в пространството против Драматичния спектакъл. Красивите дървени къщички, предопределени за базара, бяха сложени през днешния ден. Първите участници в него започнаха да разполагат стоките си.
Заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова и шефът на Общинското дружество „ Чистота, озеленяване и благоустройство “ Емилиян Евтимов пристигнаха на място, с цел да се срещнат с подготовката и спомагат за обезпечаването на всичко належащо.

Търговци и занаятчии от Видин и района, от Габрово и Чипровци ще оферират своята продукция на базара през празничните дни.
Едновременно с това в града към този момент е сложена Великденската декорация. Символи, присъщи за празника, са подредени в зелената повърхност до скулптурите на лисичките в Крайдунавския парк. Големи пъстри яйца и зайци ще радват видинските деца. В изрисуването на яйцата, направени от стиропор, се включиха възпитаници от СУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ във Видин. Красива кошница с шарени яйца е сложена в цветната градинка пред входа на Съдебната палата.

Градът ни посреща празниците освежен, чист и привлекателен. Припомняме, че на 2 май, в Деня на Възкресението жителите и гостите на Видин могат да гледат специфичния Великденски концерт на Градския духов оркестър и Ансамбъл „ Дунав “, който ще се организира от 11.30 ч. на откритата сцена при Художествената изложба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР