Великден е точно зад ъгъла, така че защо не се

...
Великден е точно зад ъгъла, така че защо не се
Коментари Харесай

Само тези с „видение като орел“ могат да забележат три яйца за 12 секунди

Великден е тъкмо зад ъгъла, тъй че за какво не се заредите с въодушевление с тази очарователна пролетна главоблъсканица?

Пролетта значи доста неща за другите хора - времето стартира да се усъвършенства, раждат се агнета, настава Великден - и доста от нас изяждат тежестта си в шоколадови яйца. Изображението по-долу без подозрение ще ви зареди с въодушевление за пролетта.

Ще видите парк със зелена трева, дървета, пеперуди, птици, хора, каращи колела, играещи деца и няколко очарователни агнета и овце. Но преди да тръгнете да мечтаете за топлото време и да си вършиме пикник в парка, ние имаме задача за вас.

В това изображение са скрити три яйца и те няма да ви бъдат видяни незабавно. Но в случай че съумеете да концентрирайте мозъка си и игнорирате разсейващите фактори в изображението, би трябвало да можете да ги намерите.

Според ДжагранДжош имате орлови очи, в случай че съумеете да ги забележите, и това е по този начин мъчно единствено 2% от хората могат да го създадат за 12 секунди или по-малко. Спо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР