Великден е един от най-светлите празници от годината. Хората задължително

...
Великден е един от най-светлите празници от годината. Хората задължително
Коментари Харесай

Тези 3 зодии ще разберат, че очакват БЕБЕ на Великден

Великден е един от най-светлите празници от годината. Хората наложително посещават черква, палят свещичка за здраве и се молят най-големите им стремежи да се осъществен. Представете си какъв брой хубаво би било, в случай че навръх този ден разберете най-хубавата вест – скорошната поява на бебче в дома ви!
3 са зодиите, които ще получат това благополучие и ще трансфорат тазгодишния Великден в паметен.
Ето кои са бъдещите родители:
Везни
Везните са извънредно всеотдайни хора. Много от представителите на тази зодия изпитват нужда да се грижат за някой, да го подаряват с обич и внимание. Когато схванат, че ще стават родители, Везните ще изпадат в същински възторг.
За тях това е сбъднато предпочитание и всякога, щом научат такава вест, те се усещат като преродени. Като, че ли животът им бива облян в смисъл и всички паники и проблеми са автоматизирано забравени.

Водолей
Много от Водолеите тайничко си мечтаят да бъдат родители и да държат в прегръдките си едно малко дребосъче, за което да се грижат. Съвсем скоро им следва да научат положителната вест. Великден ще им донесе освен наслади и позитивни страсти, споделени със фамилията, само че и вестта за бебе.
Животът им ще се промени в една доста позитивна тенденция. Ще имат предпочитание и сили да се оправят с всички провокации и напълно скоро да прегърнат своята рожба.
Телец
Телците нормално са хора, които на първо време мислят за себе си и личното си богатство. Те се интересуват най-вече от скъпи движимости, лъскави заведения за хранене, изискани места. Това, най-общо казано, са нещата от първостепенна значимост за представителите на зодията.

През първата седмица на май те ще научат нещо същински красиво – новината за бебе. Ще се замислят съществено за живота си и без да губят доста време, ще побързат да пренаредят целите си.
Една такава новина може да те накара да промениш светогледа си и да си дадеш сметка, че множеството неща, които си считал за значими, са преходни и можеш да се лишиш от тях.
Пожелаваме ви незабравими великденски празници и дано през цялата година до вас да доближават единствено хубави вести!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР