Великата британска звезда на Bake Off, Кандис Браун, сподели своите

...
Великата британска звезда на Bake Off, Кандис Браун, сподели своите
Коментари Харесай

Кандис Браун споделя топ 10 съвета как да накарате парите си да отидат по-далеч

Великата английска звезда на Bake Off, Кандис Браун, показа своите 10 най-хубави съвета – по какъв начин да накарате парите си да отидат по-далеч.

Подобаващо, огромна част от препоръките на популярния пекар, който завоюва шоуто през 2016 година, са съсредоточени към храната – като подробно обмисляне на храненето, пазаруване на едро, нетрайни хранителни артикули и заледяване на непотребната храна, с цел да се насладите на по-късна дата.

Въпреки това, някои от другите й финансови бисери на мъдростта включват обзор на вашите абонаменти, с цел да видите дали можете да намалите разноските на платформи, които към този момент не употребявате, и потребление на уеб сайтове за връщане на пари, с цел да получите награди за разноските пари.

39-годишният мъж също предлага да извършите малко спомагателни пари, като продавате движимости, които към този момент не употребявате, на уеб сайтове като eBay или Depop.

А когато става въпрос за разноски като застрахователни или енергийни компании, не забравяйте да пазарувате за най-хубавата договорка –...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР