Великата Баба Ванга е посочила няколко предмета, които предпазват дома

...
Великата Баба Ванга е посочила няколко предмета, които предпазват дома
Коментари Харесай

Съветите на баба Ванга за късмет в къщата

Великата Баба Ванга е показала няколко предмета, които защищават дома ви от уроки, зли сили и ви носят благоденствие и шанс.

Пророчицата поучава постоянно да има мед в къщата. Течното злато носи благоденствие в дома ни. Освен това медът охранява спокойствието и комфорта. Добре е да имате и финикова палма или върба. Защото тези дървета са първи помощници в битката със злото. Пазят дома и отблъскват нечистотията. Чесънът също е едно от магическите субстанции, които е добре да имаме в дома си.

Поставен в ъглите на стаите, той гони уроките и ни защищава от зли очи. Свещите пък оказват помощ да се запази да не изчезне силата от къщата, поучава огромната пророчица. Който има кръгло огледало в спалнята си, щастието в никакъв случай няма да напусне покоите му. Ветропоказателят пък ще се оправи с вятъра и стопаните на тази къща в никакъв случай няма да познаят тъга, горест или злощастие.

Вземете си кука у дома и по този начин ще уловите щастието и шанса, в случай че ви липсват от години, поучава Ванга. Кехлибарът вкъщи прочиства главата и носи единствено мир и шанс.

Ако желаете да намерите пътя към щастието и да задържите обичаните си хора, пазете кълбо вълна в шкафчето си. Точилото пък ще ви защищити от зли духове и ще ви помогне да забогатеете. Иглите в дома също пазят от уроки и злощастие, а в случай че проблемите към този момент са се настанили в живота и къщата ви, можете да ги прогоните, като си вземете тръстика.

Петричката легенда твърди, че в случай че желаеме ориста да ни се подчини, би трябвало да сложим предмет с формата на ботуш на видно място в жилището си. Ако желаете къщата ви да е цялостна с доста благополучие и разцвет, постоянно в купата в кухнята следете да има ябълки. Пясъчният часовник в дома демонстрира, че цените времето и имате благонадежден другар в сложни обстановки.

В жилището ли ви е, знаете по какъв начин да действате без значение от компликациите и трудностите в живота. Баба Ванга поучава още в къщата да имате и птица на щастието. И такава икона, която да ви прави радостни и щастливи. Иконата ще бъде вашият правилен другар и в сложна обстановка ще успокоява вълненията ви. Основното предписание е да се обръщате с цялото си сърце към иконата, с цел да отговори на вашите потребности.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР