Величието на Партизан (Белград) и сръбския футбол Саша Илич ще

...
Величието на Партизан (Белград) и сръбския футбол Саша Илич ще
Коментари Харесай

Голямо име на сръбския футбол фаворит за треньор на ЦСКА-София

Величието на " Партизан " (Белград) и сръбския футбол Саша Илич ще бъде новият старши треньор на ЦСКА-София, оповестява Българска телеграфна агенция, базирайки се на свои източници от западната ни съседка. Новината се тиражира и от спортни медии, желани от управлението на " алените " за изказвания и така нататък

Илич ще заеме мястото на Стойчо Младенов, който подаде оставка след успеха над " Славия " с 2:0 в първи полуфинал за Купата на България. Той ще е третият треньор на тима този сезон - след Любослав Пенев и Младенов.

Според Българска телеграфна агенция Илич към този момент е водил диалози с висши представители столичния клуб, те са завършили позитивно и до дни той би трябвало да поеме ЦСКА-София. А други медии настояват, че той към този момент е в София. Не е ясно дали ще изведе отбора против " Левски " в неделя. И кой ще бъде, в случай че не е той, откакто екипът на Стойчо Младенов си потегля дружно с него.

Саша Илич за последно беше отпред на белградския " Чукарички ", който сега заема 3-то място в локалното състезание и съвсем несъмнено ще взе участие в Лигата на конференциите наесен.

Роденият през 1977 година Илич започва треньорската си кариера като селекционер на юношите на Сърбия и като подобен е гостувал в България. А това стана и през 2014 г, когато бе капитан на " Партизан " против " Лудогорец " по пътя към групите на Шампионската лига.

От лятото водеше " Чукарички ", който е доста добре селектиран с млади и надарени играчи, а Илич продължи работата, с цел да го изведе отбора незабавно след грандовете " Цървена звезда " и " Партизан ".

Истинска драма се разигра в неделя след мача с " Партизан ", когато той упрекна съдията, че не е посочил червен картон на негов състезател. На идващия ден клубът го уволни.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР