Вежди Рашидов се отказва от кандидат-депутатското място в листите на

...
Вежди Рашидов се отказва от кандидат-депутатското място в листите на
Коментари Харесай

Вежди Рашидов се отказва от кандидат-депутатското място в листите на ГЕРБ

Вежди Рашидов се отхвърля от кандидат-депутатското място в листите на ГЕРБ, с цел да даде път на младите гербери. Това съобщи пред "24 часа " някогашният културен министър.

"Първо, бил съм 5 мандата народен представител. Второ, на 70 години съм. Трето, време е да се даде път на младите и те да се развиват. И четвърто, пред "24 часа " съм казвал: "Вежди пристигнах и Вежди желая да си отида от политиката ". Човек би трябвало да си знае границата ", сподели той.

Рашидов бе народен представител и в 45-ото Народно събрание, като упованията бяха в този момент още веднъж да е в пловдивската листа на ГЕРБ. Мястото му обаче ще заеме младият гербер Пенчо Малинов, който бе 2 мандата общински консултант.

"Време е младежите да стартират да поемат своя път ", сподели още Вежди Рашидов. На въпрос дали дефинитивно се отдръпва от политиката, той отговори, че ще заяви в допълнение когато реши дали ще направи това. Заради злополуката, която претърпя преди 2 седмици той няма да оказва помощ в предизборната акция на ГЕРБ.

Само преди месец Рашидов стана член на партията, откакто до преди този момент бе част от гражданската квота. "Приятелите се броят в сложен миг и то правилните. Това е знак, който мъжете би трябвало да демонстрират. Никога през живота си не съм бил член на партия и години наред, до момента в който ГЕРБ беше на власт не се причислих. Но ето с това демонстрирам и на младите по какъв начин би трябвало да се отстояват дела ", сподели Вежди Рашидов.

"Сега ще се отдам повече на изкуството, тъй като политиката ми лиши малко от Вежди ", добави той и изясни, че се възвръща постепенно от злополуката. Все още употребява патерица или бастун, с цел да си оказва помощ в ходенето. "Важното е, че няма жертва. Всичко останало е поправимо. Контузиите ще ги прекарвам ", сподели още някогашният културен министър.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР