Ведомости съобщава, че Хорошевският районен съд в Москва е образувал

...
Ведомости съобщава, че Хорошевският районен съд в Москва е образувал
Коментари Харесай

Московски съд ще разгледа колективен иск на руснаци срещу Sony за 280 млн. рубли

" Ведомости " оповестява, че Хорошевският областен съд в Москва е образувал гражданско дело по групов иск против Sony Interactive Entertainment Europe (SIE) и московския офис на Sony по отношение на ограничението на достъпа до PlayStation Store.
Припомняме, че през май 28 ищци желаеха от SIE да върне опцията за закупуване на игри посредством PS Store, който беше спрян на 10 март и отплата за морални вреди в размер на 280 милиона рубли.

Сега, повече от три месеца и половина след подаването на желае, редакцията на " Ведомости " разполага с решението на Хорошевския областен съд в Москва за приемане на исковата молба и подготовка на делото за правосъден развой.
Предварителната подготовка по делото е планувана за 31 октомври. Преди този ден към желае могат да се причислят и други консуматори, които считат, че дейностите на Sony са противозаконни. Кантората SSP-Consult е подготвена да одобри кандидатурите на играчите.
Освен това ответниците, представлявани от SIE Europe и московския офис на Sony, са поканени да изпратят писмени възражения преди 31 октомври. Компанията към момента не е дала отговор на запитването на Ведомости, настояват от изданието.

Адвокатите, разпитани през май, се съмняват, че ищците ще съумеят да получат желаното обезщетение. Освен това мястото на основаване на SIE Europe е Лондон, тъй че искът ще би трябвало да бъде приет и изпълнена и във Англия.
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР