Веднъж годишно списание Sports Illustrated радва читателите си със специален

...
Веднъж годишно списание Sports Illustrated радва читателите си със специален
Коментари Харесай

Три спортистки с горещи фотосесии

Веднъж годишно списание Sports Illustrated радва читателите си със специфичен брой, страниците на който са красени от горещи фотосесии. Този път след тенисистките Южени Бушар, която се съблече и предходната година за това издание, и Слоун Стивънс още три спортистки позираха за секси фотосесии. Това са олимпийската шампионка от Рио 2016 в спортната гимнастика Александра Рейсман, най-секси голфърката Пейдж Спиранак и параолимпийката Брена Хъкъби, която е първата дама ампутиран крак, която театралничи за известното американско издание. Сноубордистката ще вземе присъединяване в идните параолимпийски игри в Пьонгчанг.

" Знаех, че ще има хора, които ще оценят решението ми да снима тази фотосесия, само че допусках, че ще има и известна рецензия. Нямаше по какъв начин да не поема този риск, тъй като истината е, че в случай че аз бях видяла фотосесия с жена с някакъв тип неработоспособност, това щеше да ми вдъхне доста сили и кураж по време на възобновяване ми от рак ", споделя Хъкъби. 22-годишната американка е диагностицирана през 2010 година с остеосаркома – тип рак на костите. Заради последвалите затруднения при лекуването тогава десният крайник на момичето е ампутиран.

„ Различни дами се усещат мощни по разнообразни способи и не е вярно да казваш на някого по какъв начин да се усеща и по какъв начин – не. По-важното е какъв човек си, а не с какви облекла си решил да се облечеш. Сама взимам решенията за тялото си “, разяснява 24-годишната голфърка Пейдж Спиранак за своите фотоси. Тя има над 1,3 млн. почитатели в Instagram и нееднократно е била подложена на критика от недоброжелатели.

В броя на списанието театралничат още моделите Кейт Ъптън и Ашли Греъм.  


Пейдж Спиранак


Пейдж Спиранак


Пейдж Спиранак


Пейдж Спиранак


Александра Рейсман


Александра Рейсман


Брена Хъкъби


Брена Хъкъби


Брена Хъкъби
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР