Веднага след посещението си в Иран руският президент Владимир Путин

...
Веднага след посещението си в Иран руският президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Путин обясни кашлицата си и реагира на мемето „Как да ядосате Путин СНИМКА

Веднага след визитата си в Иран съветският президент Владимир Путин отиде на пленарната сесия на форума " Силни хрумвания за новите времена ", който се организира в Москва.

На форума един от публицистите зададе въпрос на президента, само че по време на отговора Путин се закашля и побърза незабавно да даде пояснение за аргументите.

Както се оказа, това не е ковид, както мнозина биха си помислили, а единствено следствията от охладителната система в Техеран. Путин означи, че по време на пътуването му метеорологичните условия са били доста тежки: +38 по Целзий. В същото време в стаите работели климатици, което асъдействало за лекото му простудяване.

Президентът увери, че ще се грижи за здравето си с цялата отговорност.

„ Вчера в Техеран беше доста горещо, +38 и климатикът там работеше на макс. Затова се оправдавам “, изясни Путин.

Освен това по време на конференцията президентът разяснява тиражираните в Европа рекомендации за това по какъв начин Путин да се ядоса повече.

По-специално съветският водач обърна внимание на мем с текст: „ Ако искаш да ядосаш Путин, мий единствено тези четири места “.

Нагледно пособие на това европейско творчество към този момент беше публикувано в мрежата, откакто политици приканиха жителите на Европейски Съюз да се мият по-рядко.

Картината ясно демонстрира какви миризливи места можете да ограничите, с цел да спестите топла вода.

„ Е, какво е това? Съвсем ли полудяхте? Пестете вода, пестете ток… Е, това са някакви нелепости! “, възмути се президентът.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР