Веднага след като в петък стана ясно, че разследващият журналист

...
Веднага след като в петък стана ясно, че разследващият журналист
Коментари Харесай

Като по команда са спрели питанията за ковчези към журналиста Николай Стайков

Веднага откакто в петък стана ясно, че проверяващият публицист и член на Антикорупционния фонд Николай Стайков е бил подложен на телефонен тормоз, а жилището му – на вандализъм, позвъняванията с питания за ковчези и погребални венци, са спрели като по команда.

Това заяви Стайков във фейсбук профила си, като разкрива повече детайлности към случая и даже разгласява запис на едни от диалозите на " погребални тематики ". Той благодари за вниманието и поддръжката и обобщава обстановката все още.

" Телефонният тормоз на погребални тематики спря като по команда след централните вести на бТВ, които оповестиха за това. Точно 24 часа откакто стартира, също като по команда, от разнообразни номера и с разнообразни гласове. Което пък беше два часа откакто изпратих един мейл с въпроси и се обадих на един мобилен номер, обществено разполагаем в интернет указател. По този въпрос - апелирам за малко самообладание ", написа Стайков.

Той споделя по какъв начин в четвъртък вечерта с яйца са били замеряни прозорците и фасадите на къщата, в която живее фамилията му, и друга на най-близките им родственици, в която всеки уикенд са децата му. Двете жилища са на разстояние 20 км една от друга.

" Посланието, съчетано с запитване за бели ковчези и венци на всеки 20-30 минути, е повече от ясно.Причините за този много несръчен опит за заплашване ще станат ясни напълно скоро, не безусловно по институционалния път ", декларира журналистът.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР