Веднага правим една много важна уговорка: ние не поставяме под

...
Веднага правим една много важна уговорка: ние не поставяме под
Коментари Харесай

Tри Знака на Зодиака, без които нашият Свят би бил по-добър!

 Веднага вършим една доста значима спогодба: ние не слагаме под общ знаменател всички представители на тези. Но в случай че приказваме като цяло, това са знаците на зодиака, без които този свят би бил по-добър – или най-малко по-спокоен и по-миролюбив.

Овен

Въпреки че са грижовни мъже и дами, те имат доста спорни и двусмислени характери и могат да ви скъсат нервите по непредсказуем метод и във всеки един миг. Овните, като предписание, са доста любящи хора, дават всичко, което могат на своите близки, само че на никой от последните несъмнено не му е елементарно да поддържа връзка с тях.

Овенът е доста експлозивен и с много мъчно прости даже дребни грехове. Винаги желаят да им се се угажда и не одобряват отвод. Те са извънредно упорити, което от време на време ги кара да вървят към своите цели и триумфи по нечестни пътища. Овните са подготвени да създадат всичко, с цел да реализиран задачите си, да изпълнят всичките си стремежи, което нормално нервира тези, които са по-сдържани и контролираща си себе си техни познати и другари.

Като предписание Овните има доста  позитивни черти, само че постоянно доминират точно негативните. Поради тези дразнещи черти на характера, Овен, несъмнено, е включен в листата на зодиакалните знаци, без които този свят би бил най-малкото по-спокоен.

Водолей

Това са умни, занимателни, радостни и извънредно забавни хора. Те имат многочислени позитивни черти, които по никакъв метод не трябва да бъдат подценявани. Но, все пак, Водолей се числи към този мини-списък. Защо?

С този зодиакален знак нищо не може да бъде разбрано до дъно – това са прекомерно странни персони. Като предписание, доста малко хора са в положение да схванат какво мислят Водолеите, какво се случва в техния в действителност изумителен мозък. Често се стига до кавги, просто тъй като Водолей не е в положение да реализира консенсус с другите. Това е един от най-големите и непоправими техни дефекти.

Също по този начин, Водолеите са подготвени на всичко, с цел да проработят и да получат това, което желаят. Затова бъдете постоянно нащрек, в случай че сте свързани с персонални или професионални бизнес връзки с представителите на този зодиакален знак. Те могат да ви употребяват или даже да ви предадат, тъй че в никакъв случай не би трябвало да им вярвате изцяло, на 100%.

Скорпион

Те са извънредно манипулативни и жестоки хора. Те не се интересуват от възприятията на другите, не ги е грижа за тях и са подготвени да нараняват хората душевен, без да им мигне окото. Скорпионите могат да манипулират някой, единствено с цел да получат това, което желаят. След като към този момент ги е „ обслужил “ и защото към този момент са го употребявали, просто го захвърлят, като че ли в никакъв случай не е бил част от живота им.

Друго доста досадно нещо за характера на този зодиакален знак е, че Скорпионите са извънредно спорни. В един миг споделят едно, а в идващия нещо напълно разнообразни и неуместно. Въпреки това, способността за манипулиране постоянно им оказва помощ да скрият това си „ качество “. Представителите на този зодиакален знак могат да бъдат необикновено сладки, и единствено за минута да се трансфорат в най-големия ни призрачен сън. Затова в никакъв случай не се доверявайте напълно на Скорпионите, постоянно имайте поради, че тези хора могат да създадат безусловно всичко, щом е в техен интерес.

zen

Още по тематиката:

2019 година: Тези зодиакални знаци ще оцелеят даже и след извънземна инвазия!

 

Представете си, че на Земята се е случило злокобно събитие с невиждани до момента мащаби и последици. Например, международна инвазия на зомбита или галактически пришълци. И даже и в тези нечовешки…

Цялата публикация

Кой е Истинският Юда измежду знаците на зодиака?

 

  Кой може да бъде асоцииран с думата „ изменник “? Веднага пред очите ни се появява обликът на Юда, който е направил най-непростимия грях в историята (или най-малко по този начин е прието…

Цялата публикация

Научете какъв е „ Звездният КОД “ за всички зодиакални знаци за 2019 година!

 

2019 година дава обещание да бъде ярка и наситена със събития. А за някои знаци на зодиака Съдбата е подготвила обилни промени в тяхната сфера на активност. Главното за техния успех…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР