Вечно скандалната поп звезда Бритни Спиърс за пореден път втрещи

...
Вечно скандалната поп звезда Бритни Спиърс за пореден път втрещи
Коментари Харесай

Бритни призна от кого е загубила девствеността си

Вечно скандалната поп звезда Бритни Спиърс за следващ път втрещи света с разобличаване от мемоара си " Жената в мен ", който излиза на 24 октомври. Този път изпълнителката показа, че първият ѝ полов сътрудник не е бил Джъстин Тимбърлейк.

В книгата излиза наяве, че певицата е изгубила девствеността си години преди връзката си с Тимбърлейк. Това се е случило, когато е била едвам на 14 и първият ѝ мъж е бил 17-годишният най-хубав другар на по-големия ѝ брат Браян.

Темата за девствеността на Спиърс бе интензивно обсъждана от медиите при започване на хилядолетието, когато в изявление тя разкри, че е девствена и че възнамерява да загуби девствеността си, когато се ожени. По това време тя беше в дългогодишна връзка с артиста Джъстин Тимбърлейк.

След раздялата им Джъстин отмъстително разкри пред медиите, че с Бритни са имали полови връзки. " Да, праснах я ", призна той в изявление през 2004. Самата изпълнителка преди този момент бе споделила, че с Тимбърлейк са спали дружно, само че чак две години след началото на връзката им.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР