Вечните“ може да е най-ниско оцененият филм в киновселената на

...
Вечните“ може да е най-ниско оцененият филм в киновселената на
Коментари Харесай

„Вечните“ събраха 161 млн. долара в първия уикенд в боксофиса

„ Вечните “ може да е най-ниско оцененият филм в киновселената на Marvel, само че това не разколеба почитателите да се насочат към киносалоните и да му донесат положителни облаги.

Лентата си обезпечи 71 млн. $ от продажби на билети в първия уикенд от дебюта в Съединени американски щати и 161.7 млн. в световен мащаб – втория най-хубав резултат, измерен от Филмовата асоциация на Съединени американски щати през 2021 година, след „ Бързи и гневни “ 9, съобщи CNBC.

Филмът към този момент е по кината на основни пазари като Австралия, Англия, Германия, Франция и Южна Корея. Все още обаче няма дата за премиера в Китай. Дебютът на „ Вечните “ у нас бе на 5 ноември. Същевременно няколко Катар, Кувейт и Саудитска Арабия не разрешиха излъчването му. Източници на изданието „ Холивуд Рипортър “ допускат, че евентуалната причина за това е съществуването на двойка от един и същи пол и първи гей супергерой.

Филмът обаче остава един от слабите франчайзи от поредицата за супергероите на Marvel. За съпоставяне последният филм за „ Отмъстителите “ от 2019 година събра 1.2 милиарда $ световно в първия си уикенд. Слабо бе представянето и на „ Човекът-мравка “, който през дебютния си уикенд през 2015 година доближи едвам 57.2 млн. $.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР