Вечната младост не е постижима, но мечтата да сме здрави,

...
Вечната младост не е постижима, но мечтата да сме здрави,
Коментари Харесай

Съвети за всеки ден и дълъг живот: Спазвайте ги и ще забравите за деменцията, инфаркта и язвата

Вечната младост не е постижима, само че фантазията да сме здрави, да доживеем напреднала възраст и да се радваме на внуци и правнуци е присъща за множеството хора. Факт е, че за това въздействат доста фактори, като измежду главните са гените и наследствеността. Много значимо обаче е също по този начин какво вършим в всекидневието си, по какъв начин се разтоварваме от напрежението, грижите и проблемите, които ни връхлитат било на работното място, било в фамилията. В това са безапелационни съветски лекари, които формулираха няколко практични съвета. По думите им, представени от womenjournal.mirtesen.ru, спазването им ще ни разреши да се любуваме на дълги и спокойни старини. Ето и самите правила, чието използване ще държи надалеч болести като деменцията, инфаркта и язвата.

1. ВСЕКИ ДЕН ПРАВЕТЕ НЕЩО НЕОБИЧАЙНО – ПИШЕТЕ С ДРУГАТА РЪКА, СЛУШАЙТЕ ПЕСНИ, КОИТО НЕ СА СРЕД ЛЮБИМИТЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ИЛИ ЗАПОЧНЕТЕ ДА УЧИТЕ АБСОЛЮТНО НЕПОЗНАТ ЧУЖД ЕЗИК.
2. Увеличете приема на червени зеленчуци и плодове. Можете да наблегнете на сладките червени чушки поради изобилието от витамин С. Отличен избор са също по този начин аленото цвекло и прясно изцеден сок от нар.
3. Движете се всеки ден. Движението може да бъде както кросче в парка, по този начин и приятна разходка измежду природата или просто каране на колело. Лекарите са безапелационни, че това понижава риска от сърдечно-съдови болести с сред 25 и 30 на 100.

4. Яжте доста банани. Този апетитен плод е извънредно потребен и спомага за намаляването на артериалното налягане. Съдържащият се в него калий е скъп асистент за неутрализирането на непотребните количества сол, които одобряваме с храната.
5. Пийте чай. Заради огромното количество антиоксиданти, той работи доста благотворно на кръвоносните съдове и ги укрепва. Освен това чаят ускорява имунната ни система и намалява бързо следствията от напрежението.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР