Вече започна кърпенето на дупките след тежките зимни условия, предвидени

...
Вече започна кърпенето на дупките след тежките зимни условия, предвидени
Коментари Харесай

Идва краят на кошмарите за столичните шофьори

Вече стартира кърпенето на дупките след тежките зимни условия, планувани за това са към 39 млн. лева, сподели пред публицисти заместник-кметът на София с сектор превоз и транспортни връзки Евгени Крусев, съобщи Канал 3.

" Ремонтът на дупките след зимния сезон стартира, само че поради последните снеговалежи работата беше краткотрайно замразена. Но имаме информация, че от през днешния ден следобяд времето ще се оправи трайно, тъй че екипите към този момент работят по главните трасета, където има съществени неравности в резултат на тежките зимни условия “, сподели още Крусев.

Той посочи, че общината непрекъснато получава сигнали за проблеми с нови дупки, касае се съществено към всеки един от тях и реагира по най-бързия метод съгласно обстановката.

" Около 39 млн. лева е бюджетът, който ще бъде заделен за закърпване на дупки и ремонт на дребни квартални улици и тротоарни настилки. Надявам се до неделя да успеем да обхванем главните трасета и пътищата на градския превоз, а сега се изготвят графиците по кое време ще стартира ремонтът на по-малките квартални улици “, изясни зам.-кметът на София.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР