Вече загубихме броя на години, от които Брад Пит и

...
Вече загубихме броя на години, от които Брад Пит и
Коментари Харесай

Борба за надмощие - Анджелина записа още няколко победи срещу Брад Пит

Вече загубихме броя на години, от които Брад Пит и Анджелина Джоли са във безконечни правосъдни борби. Освен че бракоразводното им дело още не е завършило, макар че се чака напълно скоро съдът да се произнесе финално за попечителството над децата им и разделянето на имуществото, те спорят и по един друг въпрос.
 Брад Пит и Анджелина Джоли на финалната права на развода
Как ще завърши разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли

Процесът е на финалната права

Актрисата си разреши да продаде своя дял от фамилната винарна Шато Миравал на съветски милиардер, което бе в прорез със споразумението с нейния към момента легален брачен партньор. Затова и той реши да я съди и да й вземе финансовите облаги, които е получила от договорката. Съдът обаче реши други.

Тази седмица юристът на Анджелина Джоли се похвали, че са постигнали поредност от правосъдни победи против Брад Пит и съдията е отхвърлил пет от седемте желае, предявени от артиста против нея, тъй като " нямат правно съображение ". По думите на юриста, исковете на Пит не са били поради бизнес спор, а просто неговият метод да отклони вниманието от обвиняванията в принуждение против него.
 Снимка 643030

Защитникът на звездата от " Господарка на злото " добави, че тя в действителност не таи неприятни усеща към него и се надява той да спре " безмилостните си офанзиви ", с цел да не вреди на фамилията им. От екипа на са категорични пък, че той отстоява своите позиции и ще продължи да го прави, тъй като има вяра в своята справедливост. Затова и заведе исковете си в съда и във Франция, и в Люксембург, където реализира по-голям триумф, в сравнение с в Съединени американски щати, написа Daily Mail.
 Анджелина Джоли отново съумя да вбеси Брад Пит
Анджелина Джоли отново съумя да вбеси Брад Пит

Chateau Miraval продължава да е на дневен ред

Според източници, представени от TMZ, актьорът вече е похарчил над 10 милиона $ за правосъдни такси и възнаграждения на юристите си поради делата, свързани с Шато Миравал, само че е решен да се бори до дъно и не смята, че това са пари, хвърлени напразно. Той е подготвен даже да отиде самичък в правосъдната зала, с цел да каже всичко, което мисли за Анджелина Джоли и нейните дейности и напълно скоро ще разберем дали това ще се наложи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР