Вече втора година малката певица Крисия Тодорова изчезна от прожекторите.

...
Вече втора година малката певица Крисия Тодорова изчезна от прожекторите.
Коментари Харесай

Вижте защо Крисия напусна Шоуто на Слави

Вече втора година дребната певица Крисия Тодорова изчезна от прожекторите. Чаровницата, която стана сензация и на „ Евровизия ” преди две години, мистериозно се скри.

Зрителите не стопират да се питат за какво любимката им не е част от шоуто на Слави към този момент. Тя ненадейно напусна предаването, а рубриката бе спряна без никакви пояснения.

По информация на нейни съграждани, Крисия си е в родния Разград, върви на учебно заведение, на уроци, вкъщи, само че стои надалеч от всевъзможни изяви. Опитите на мнозина да я поканят на събития се провалят, защото не могат да се договорят с продуцентите й, написа „ Телеграф ”.

По какви аргументи Крисия стои надалеч от прожекторите не е ясно. Факт е обаче, че чаровната тийнейджърка от известно време избира да е встрани от всевъзможни медийни изяви.

Само допреди две години всички се надпреварваха да я канят за участия и събития, а в този момент я държат надалеч от обществеността.

Според някои клюки, любимката на България няма оферти за участия, а съгласно други фамилията й решило, че е по-добре да се отдръпна за известно време от участия, с цел да се посвети на образованието си.

Самата Крисия се чувствала тъжна поради неналичието на професионални изяви. Момиченцето чувствало, че има сила за концерти и желало да се изявява на сцената, само че оферти по този начин и не идвали.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР