Вече ви разказахме за пищния купон за рождения ден на

...
Вече ви разказахме за пищния купон за рождения ден на
Коментари Харесай

Вече официално: Нова звездна двойка у нас! Кой е мъжът до Златка Димитрова?

Вече ви разказахме за обилния ваучър за рождения ден на една от най-популярните плеймейтки у нас, този на Николета Лозанова. Сред гостите бяха доста известни персони от родния шоубизнес. 

Виж още: Като женитба: Николета Лозанова подвигна охолно празненство за ЧРД! Ето кои звезди бяха на купона

Сред гостите на блестящото събитие беше и плеймейтката Златка Димитрова, която хем впечатли всички със секси визия, хем не изненада никого с нея.

Виж още: Един благородник на 3 година! Златка Димитрова чества рождения ден на Миро с откровения

Изненадата пристигна от друго, въпреки и още веднъж от Златка. Става въпрос за мъжа, с който тя беше на празненството:

Виж още: Топ 7 на най-знаковите двойки от VIP Brother, награбили се в Къщата

Това е един от най-популярните фитнес инструктори у нас, Кирил Танев. На празненството двамата са показали непосредственост, уловена освен на тази фотография от профила на Танев, само че и от story в профила на Златка Димитрова, което за жалост няма по какъв начин да ви покажем, защото минаха 24 часа от неговото издание и към този момент не съществува.

Виж още: Начинът, по който се целувате, споделя всичко за връзката ви! Разберете какво!

Че Златка Димитрова и Кирил Танев са дружно, се говореше от дълго време. Всъщност мотив за изявления по тематиката даде тази фотография в профила на спортиста:

Виж още: Бившата на Лазар Ангелов се устоя от Instagram. Как живее през днешния ден?

В текст под фотографията треньорът остави откъс, който гласи, че приятелят е този човек, който схваща предишното ти, има вяра в бъдещето и те приема, какъвто си. Златка пък му отвръща, че към този момент са повече от другари. Преди това пък той разгласява и колаж:

Всъщност Кирил Танев към този момент е общински консултант в Бургас, а от локациите, на които Златка се отбелязва, разбираме, че към този момент и тя трайно се е открила там.

Още преди да започва плана си, отдаден на хранителни режими и подготвителни проекти, Златка Димитрова постоянно предлагаше Кирил Танев на своите почитатели за препоръки за хранене и спорт.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР