Вече ви информирахме за зараждащата се нова вълна в САЩ

...
Вече ви информирахме за зараждащата се нова вълна в САЩ
Коментари Харесай

Бруталните кражби на бензин в Щатите продължават

Вече ви информирахме за зараждащата се нова вълна в Съединени американски щати на обири на гориво, непосредствено посредством продупчване на резевоара, само че в този момент излиза наяве, че тази наклонност се задълбочава. По информация на The National Interest, американски банди вършат дупки в резервоарите на паркирани коли и източват бензина от тях.

Последният подобен случай е от Флорида, където беше задържана незаконна група, която откраднала гориво на стойност 60 000 $. Бандата употребила откраднатия бензин както за персонални цели, по този начин и за препродажба.

Вашингтонската полиция разгласява рекомендации за водачите, по какъв начин да защитят автомобила си от натрапници. Служителите на реда оферират на водачите да паркират колата си в гараж или на добре осветено място с висок трафик на транспортни средства или на хора. Това съгласно служителите на реда плаши евентуалните крадци.

В Съединени американски щати повишаването на горивата се свързва с съветската инвазия в Украйна. През март президентът на Съединени американски щати подписа декрет за възбрана на вноса на сила от Русия, както и за нови вложения в енергийния бранш. В резултат на това цената на бензина по бензиностанциите в Съединени американски щати се е увеличи доста.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР