Вече цял месец актьорът Филип Аврамов бил пред нервен срив

...
Вече цял месец актьорът Филип Аврамов бил пред нервен срив
Коментари Харесай

Бившата на Фицата веднага го разкрила като Бика

Вече цялостен месец артистът Филип Аврамов бил пред нервозен срив поради присъединяване си в „ Маскираният артист “, разкрил самият той пред другари. Маската му падна предходната седмица и до момента в който по-голямата част от феновете бяха сюрпризирани, че той е Бикът, околните му към този момент от дълго време знаели, написа " Галерия ".

Именно несполучливите му опити да се скрие от половинката си Севинч Ибрахим му коствали доста нерви и стрес. По контракт участниците нямат право да споделят с безусловно никого за присъединяване си и заплащат солени неустойки, в случай че се издадат, въпреки и несъзнателно.

„ Близките ми незабавно ме познаха - не съумях да опазя тайната от тях “, призна Аврамов след рухването на маската. Бившата му брачна половинка Милена и 6-годишната му щерка Рая също се досетили още в първия епизод, най-много с помощта на уликата с рождената му дата.

Филип Аврамов е роден на 9 септември 1974 година Името му в превод от гръцки значи „ обичащ конете “. На сцената е пресъздал десетки функции, снимал се е допълнително от 20 филми и сериали. Обожава Варна и морето. Има две дъщери от две разнообразни дами. Със брачната половинка си Милена се развежда преди близо 3 години и от този момент живее с новата си жена Севинч Ибрахим, от която има дъщеричка Ана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР