Вече трети сезон дамите в романтичното риалити Ергенът“ са подложени

...
Вече трети сезон дамите в романтичното риалити Ергенът“ са подложени
Коментари Харесай

Участничка в „Ергенът“ се опълчи на продукцията: Не е забавно! Има толкова гладни хора, а вие…

Вече трети сезон дамите в сантименталното риалити „ Ергенът “ са подложени на какви ли не тествания. Зад камера доста от тях се оплакаха до момента за изискванията, в които са принудени да живеят, натоварените снимачни дни и никаква отмора. Нещо, което ги е привлякло да се запишат за това преживяване, с изключение на ергенът са може би и приказните места, на които се реализират фотосите и в профил видяно това наподобява като една чудесна и мечтана отмора.
Много от тях към този момент наподобяват изтощени и много изнервени, очевидно упованията им не се припокриват с действителността. Извън по този начин наречените сантиментални срещи с Алек, останалите дами са подложени на разнообразни занимания. Една такава игра им спретнаха от продукцията, като с размазване на къс в лицето трябваше да покажат коя своя колежка не харесват, предава vihrogon.
В играта „ Обичам те, не те обичам “ всяка една от дамите ще би трябвало да подари плюшено сърце на участничката, която смята за най- близка, и да „ почерпи “ с торта в лицето тази, която харесва най- малко. Провокацията ще разкрие непредвиден злост сред някои от претендентките, който заплашва да прерасне и във физическа разпра.
Една от участничките отхвърли да взе участие в играта.
,,Не желая да вземам участие в тази игра “, съобщи Силвия и всички се нахвърлиха върху нея и я нарекоха „ страхливка “.,,Не ми е занимателно, знам, че има доста хора, които не ме харесват. Не желая нито аз да отнасям този негатив, нито желая аз към някой да върша това нещо. Пожелавам ви приятна игра, макар, че за мен това въобще не е игра и не е занимателно. За мен това не е хубаво и не е вярно “, безапелационна е участничката.
Демонстративното й овакантяване бе малко, защото бе завърната назад от продукцията, които може би и припомниха договорните условия, които е подписала. Както и самата тя си очакваше не бе пощадена от останалите, само че обърна всичко против продукцията, като косвено ги атакува.
,,Между другото тази торта е много вкусна и не мога да схвана за какво се разхищава, в случай, че има толкоз бедстващи и гладуващи деца и се изхвърля храна “, добавя Силвия.
Играта реализира стремежи резултат, дамите се изпокараха и си споделиха всичко, което са таили в себе си за времето, от което са дружно.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР