Вече трети ден сме в 2022 г. и поне за

...
Вече трети ден сме в 2022 г. и поне за
Коментари Харесай

Най-очакваните филми през 2022 г.

Вече трети ден сме в 2022 година и най-малко за момента не усещаме някаква коренна разлика с 2021 година Разбира се, остават очакванията, че новата ще бъде по-добра от остарялата - във всевъзможен аспект.

Големите кино студиа сигурно се надяват, че тази година ще име повече от един филм, който да премине границата от 1 милиард $ в бокс офиса. И тези очаквания не лежат единствено на празни упования, тъй като има в действителност много заглавия, които всички ние чакаме.

IMDb събират топ 10 на идните филми, чийто страници в уеб страницата са били най-посещавани досега. Което значи, че и ползата към тях е максимален. Ето и защо приказваме.

10. " Светкавицата "  (4 ноември)



За първия независим филм за Бари Алън (Езра Милър) се приказва от няколко години, само че пред него имаше какви ли не пречки. Най-сетне обаче наподобява, че ще го забележим на огромен екран, а може би точно той ще отключи мултивселената на DC.

9. " UNCHARTED: Извън картата "  (18 февруари)

Още един филм, върху който се работи от години, само че все нещо не е както би трябвало. Е, в този момент всичко наподобява наред и ще забележим дали и по какъв начин Нейтън Дрейк (Том Холанд) ще успее да откри богатство, което никой различен досега не е успявал.

8. " Мисията невъзможна 7 "  (30 септември)

Снимките на кино лентата много изстрадаха поради пандемията и всички ограничавания, само че за благополучие са приключени и към края на годината ще забележим какво го чака Итън Хънт (Том Круз) този път.

7. " Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта "  (6 май)

След случилото се в " Спайдърмен: Няма път към дома " няма по какъв начин почитателите на Marvel да не чакат с неспокойствие втория независим филм за Доктор Стрейндж. 

6. " Джурасик свят: Господство "  (10 юни)

Третият филм от сагата за " Джурасик свят " би трябвало да се яви и като финален, макар че ние не считаме, че  динозаврите ще изчезнат от кината и след него.  " Джурасик свят: Господство " пък ще забележим какво се случва с избягалите динозаври след събитията в " Рухналото кралство ".

5. Killers of the Flower Moon (очаква се през 2022 г.)

Точна премиерна дата може и да не е дадена към момента, само че няма по какъв начин да не чакаме с неспокойствие филм, режисиран от Мартин Скорсезе, в основните функции на който влизат Леонардо ди Каприо и Джеси Племънс.

4. " ТОП ГЪН: Маверик "  (27 май)

Феновете на първия филм трябваше да чакат десетилетия, до момента в който най-накрая се стигне до продължение. Пандемията отсрочи премиерата, която беше планувана за 2020 година, само че в този момент към този момент всичко наподобява наред. Във втория филм още веднъж ще има екшън, само че този тъп героят на Том Круз ще предава знанията си на младите.

3. Thor: Love and Thunder (8 юли)

Четвъртият независим филм за Тор се обрисува да бъде най-малко толкова интересен, колкото и предшествениците му. Тайка Уайтити ще режисира още веднъж, а Натали Портман ще се завърне в ролята си на Джейн Фостър. Която пък ще се снабди със силите на обичания си. Как, къде и за какво ли? И ние чакаме да разберем.

2. " Писък "  (14 януари)

Четири кино лентата с писъци не стигат, по тази причина идва и пети. Този път обаче Кортни Кокс и Дейвид Аркет още веднъж ще влязат в функциите си, които са измежду най-емблематичните им.

1. The Batman (4 март)

Филми за Батман сме гледали и преди, само че този има поръчката да бъде още по-добър. Робърт Патисън ще бъде Брус Уейн, Зоуи Кравиц ще облече тесния секси костюм на Жената котка, до момента в който Мат Рийвс ще режисира всичко което се случва сред и към тях.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР