Вече трета поредна седмица зрителите на Code Fashion TV имат

...
Вече трета поредна седмица зрителите на Code Fashion TV имат
Коментари Харесай

Ваня Червенкова за пръв път на екран след пластична интервенция - slava.bg

Вече трета поредна седмица феновете на Code Fashion TV имат опция да проследят трансформациите, през които минават 6-е дами, участнички в най-новото риалити. Козметични и дерматологични процедури, стоматологични интервенции, уместно облекло и доста креативност от страна на гримьори и фризьори, дават нов старт в живота на дамите.

Двата епизода излъчени през седмицата, демонстрират стадиите на смяната, а всяка неделя, посетители на Евгения Борисова са експертите в региона на дерматологията, естетичната и дентална медицина, фризьорството и грима, виновни за цялостната визия на дамите.

Лайф епизода от 11-и октомври, наблюдава трансформацията на най-младата участничка в “Моден дуел”, 29 годишната Биляна. Момичето цялостен живот се тормози от външността си, тъй като е прекомерно слаба, висока и без гърди. През годините, това става неин комплекс, а тя подтиска самочувствието си и не отделя нужното внимание на типа си.

Така се стига до една прибързано изгубила увереността си жена, за която външния тип е задължение.

И тук се появява Евгения и атрактивното риалити, което взема решение да върне усмивката и самочувствието на Биляна. Най-голям проблем се оказват зъбите. Д-р Георги Миков, необикновен млад стоматолог, стартира преобразяването с лекуване на повредените и не добре сложени пломби по зъбите на участничката. На финала слага композитни фасети с минимално изпилване на тяхната повърхнина. Така Биляна към този момент няма опрощение да крие усмивката си.

Нуждата от промяна на лицето на момичето е дребна, само че въпреки всичко я има. Д-р Мирослава Чортова от клиника Продерма, слага дермални филъри, които да запълнят недостига на съединителна тъкан в междинната част на лицето и в региона на брадичката. Професионалистите от център Рейна, употребяват неинвазивни процедури благодарение на апарати, чиито резултат е кратковременен лифтинг на лицето и естественото произвеждане на колаген. За тъмните кръгове към очите, които има Биляна употребяват уред, който подмладява кожата, редуцира дребните бръчки и торбичките. С освежаването на устните, приключват разкрасителните процедури по лицето на участничката.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР