Вече свети зелено пред първото e-SUV купе от Volkswagen! ID.5

...
Вече свети зелено пред първото e-SUV купе от Volkswagen! ID.5
Коментари Харесай

Старт за новия ID.5 в Германия - видео

Вече свети зелено пред първото e-SUV купе от Volkswagen! ID.5 може да бъде поръчан в този момент. Най-добрият електрически модел на ID. семейство се предлага в Германия от начална цена от 46 515 евро. В началото на предварителните продажби са разновидностите ID.5 Pro и ID.5 Pro Performance със 128 кВт / 174 к.с. и 150 кВт / 204 к.с. надлежно, както и със задвижване на всички колела ID.5 GTX с 220 кВт / 299 к.с.

„ Нашият грациозен E-SUV-Coupe към този момент предлага на клиента новия идентификационен номер Софтуер 3.0. Конкретно това значи усъвършенстван потенциал за зареждане и гласовото ръководство, които подсигуряват високо равнище на комфорт за потребителя “ - споделя Клаус Зелмер, член на управителния съвет по продажби, маркетинг и следпродажбено обслужване на марката Volkswagen - „ Последното потомство асистиращи системи е доказателство за софтуерната подготвеност на Volkswagen. По този метод ние вършим идната стъпка в посоката на автоматизирано шофиране като част от тактиката Accelerate. "



Всички мотори ID.5 употребяват батерия, която може да съхранява 77 кВтч чиста сила. С него ID.5 Pro и ID.5 Pro Performance реализират пробег с едно зареждане до 520 км (WLTP) и оптималната мощ на зареждане до 135 кВт. Топ-моделът с задвижване на всички колела ID.5 GTX има пробег до 490 км (WLTP). Благодарение на пиковата мощ на зареждане до 150 кВт, тук зареждането на сила за 100 км пробег на станции за бързо зареждане лишава единствено шест минути.

Поръчването на ID.5 е елементарно - клиентите първо дефинират мотора и външния тип на транспортното средство, последвано от избор на пакети. Може да се избира сред опционални пакети за дизайн, инфотейнмънт, помощ, комфорт и спортни пакети, всеки от които се предлага в базовата и спомагателни версии.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР