Вече стана ясно колко ще ни излезе първото море. Сега

...
Вече стана ясно колко ще ни излезе първото море. Сега
Коментари Харесай

Прикоткват ни с примамливи оферти за 24 май

Вече стана ясно какъв брой ще ни излезе първото море. Сега пък се разбра, че във връзка идния празник 24 май туроператор ни предлага екскурзия „ Западни Балкани “ в интервала 24 – 27 май, т.е. единствено няколко дни след следващата основна среща на високо ниво сред ръководителите на държавите-членки на Европейски Съюз и водачите на страните от Западните Балкани, която ще се организира в София на 17 май.

Цената на пътешествието е 211 лв. на човек и включва превоз с рейс, две нощувки в Сараево, както и туристическа обиколка на столицата на Босна и Херцеговина, едно преспиване във Върнячка Баня, посещаване на Вишеград, Ниш и Крушевац, както и разглеждане на манастира Любостиня, написа в. Монитор .

Допълнително обаче ще би трябвало да се бръкнем, в случай че желаеме да разгледаме Босненските пирамиди, както и още 15 евро за екскурзия до Мостар.

За по-платежоспособните туристи туристическите организации са планували и по-екзотични дестинации. Срещу 1200 лв. можем да си подарим имперски тур на Мароко и крайбрежията на Коста дел Сол. В посочената сума са включени самолетни билети за отиване и връщане, 7 нощувки, както и разглеждане на Рабат и обиколки на Казабланка, Маракеш, Фес, Михас и Малага.

Поне 6,5 бона ще би трябвало да дадем, в случай че пък желаеме на 23 май да се отправим към пътешестване във времето в Япония.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР