Вече сме започнали подготовка, за да гарантираме, че можем да

...
Вече сме започнали подготовка, за да гарантираме, че можем да
Коментари Харесай

Австралийското правителство се надява да ускори законите, които биха могли да задържат опасни мигранти

„ Вече сме почнали подготовка, с цел да подсигуряваме, че можем да създадем всичко, което можем, допустимо най-бързо. “ Джайлс сподели пред кореспонденти.

Гайлс отхвърли да каже какъв брой от 148-те освободени мигранти, които по разнообразни аргументи не могат да бъдат депортирани, може да бъдат арестувани според заповедите за социална сигурност.

Министърът на вътрешните работи Клеър О'Нийл прикани депутатите от опозицията да не забавят приемането на законодателството в Камарата на представителите в сряда, като оферират ремонти, които биха могли да бъдат противоконституционни.

Но представителят на опозицията по имиграцията Дан Техан сподели, че може да са нужни ремонти, с цел да се подсигурява задържането на повече мигранти. „ Правителството би трябвало да работи, с цел да се увери, че продължава да поставя всички старания за депортиране на тези хора “, сподели Техан.

Съветникът на Amnesty International по правата на бежанците Греъм Том сподели, че е угрижен, че държавното управление бърза с законодате...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР