Вече сме ви разказвали на българското Барби – бургазлийката Андреа

...
Вече сме ви разказвали на българското Барби – бургазлийката Андреа
Коментари Харесай

Коя е българската Барби и без какво не може да живее

Вече сме ви разказвали на българското Барби – бургазлийката Андреа Иванова, която е уголемявала устните си близо 30 пъти! Андреа стана сензация в България и цяла Европа, а повода е повече от ясна – желанието ѝ да е притежателката на най-големите устни в света.

Тя е инжектирала хиалурон в устните си за първи път преди няколко години и показа особено пред Vbox7, че не съжалява за решението си. Блондинката ни описа обаче, че се постанова да поставя специфични грижи за устните си.

Към днешна дата, откакто направила своята поредна промяна малко преди края на предходната година, русокоската е

щастлива от метода, по който наподобява .

Лекари са я съветвали да се хидратира постоянно, най-много поради големите устни. Ето за какво бургазлийката постоянно носи в себе си вода и съществено количество емайл, с цел да поддържа устините си влажни. „ Дехидратацията може да повреди здравето ми съществено “, показа още Ивана и по тази причина чантата ѝ цялостна с червила.

Устната хигиена е изключителна значима за БГ Барбито. За пресен мирис избира ментов бонбон или спрей за уста, а не дъвки. „ Ментата работи успокояващо и това ми харесва в допълнение “, показа още Андреа.

Да, Барбито Андреа има потребност от усмиряване, тъй като събира много хейт върху себе си .

Оказва се, че тя обожава известните в Youtube ASMR видеа. Става въпрос за чувство, което някои разказват като „ мозъчен оргазъм “, само че повече по тематиката ще чуете от самата Андреа във видеото горе.

Разговорът ни с Андреа продължава с много забавни разкрития и самопризнания, които тя направи особено пред Vbox7. Ако желаете да разбере

кои са дребните секрети, които БГ Барбито е пазила единствено за себе си до в този момент ,

гледайте във видеото.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР